Slim naar het centrum tijdens de kerstshoppingweekends

27 november 2018

Slim naar het centrum tijdens de kerstshoppingweekends

Zaterdag 1 december is het startschot van vijf opeenvolgende kerstshoppingweekends in Roeselare waarin de winkels ook op zondag hun deuren openen. Op zondagen 16 en 23 december is het centrum ook verkeersvrij. Om het voor iedereen gemakkelijk te maken, willen we volgende tips meegeven:

  • Kom gratis met de bus! Het is gemakkelijk, je kan een jeneverke of glühweintje meer drinken, je hoeft geen parkeerplaats te zoeken en .... het is helemaal GRATIS voor alle stadsbussen en bussen van de Lijn op grondgebied Roeselare.
  • Kom je toch met de auto? Dan kan je spotgoedkoop parkeren tot bijna in het hart van de winkelstraten. Want het Lekker Lang Parkeren-tarief (€ 1 voor 4 uur, € 2 voor 8 uur) geldt elke zaterdag en zondag voor de vier shoppingparkings (parking De Munt, parking Ooststraat-Station, Moerman- en Wallenparking). 
  • Snel iets ophalen? Dan kies je voor de Shop & Go-parkeerplaatsen, aangeduid met de rode lijn. Shop & Go is gratis 30 minuten parkeren zonder schijf of ticket. Minder dan één uur parkeren in de shoppingparkings is trouwens ook gratis.

Lees meer artikels over: