Veel lekkers op de menukaart van Week van de Smaak

18 september 2023

Tijdens de herfstvakantie, van maandag 30 oktober tot en met zondag 5 november, beleef je in Roeselare een week vol smaak! Roeselare, in het hart van de Vallei van de Voeding, stelt tijdens de Week van de Smaak een programma voor om je vingers van af te likken.

Wat staat er dit jaar op het menu? Een paar vaste waarden gemixt met een aantal (ver)nieuwe(nde) concepten. Van een gastronomische belevingswandeling tot creatief koken voor kinderen, van kookworkshops met bekende en minder bekende chefs tot proeven van heerlijk waterspektakel.

Wie wordt dit jaar Smaakmaker #VANRSL? De man/vrouw met het lekkerste hutsepotrecept

Hobbykoks die hun beste hutsepotrecept willen laten proeven en de titel van Smaakmaker #VANRSL 2023 in de wacht willen slepen kunnen zich kandidaat stellen via het online inschrijfformulier tot uiterlijk middernacht op maandag 2 oktober 2023. Alle info kan je vinden op www.visitroeselare.be/smaakmaker  De winnaar mag zijn/haar hutsepotrecept klaarmaken voor het hutsepotfestijn op 5 november.

De Week van de Smaak is naast koken en proeven ook vooral beleving. Het rijkgevulde programma prikkelt je zintuigen op zoveel manieren. Ontdek het op www.visitroeselare.be!

  • campagnebeeld Week van de smaak
Toon vergrote weergave in een popup (campagnebeeld Week van de smaak)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?