Veilige KERST#VANRSL

22 december 2020

In aanloop van het nieuwe jaar levert stad Roeselare heel wat inspanningen om het stadscentrum veilig te houden voor de bezoeker. Afgelopen weekend werden zo’n 30 000 bezoekers zonder problemen in goede banen geleid.  De Ooststraat was parkeervrij gemaakt en werd 2x gedurende 3 uur afgesloten voor verkeer om maximale ruimte te kunnen bieden. Alles is in een gezellig én veilige sfeer verlopen.

Komende zondag zijn de winkels in het stadscentrum ook open.  De stad vraagt de bezoeker om opnieuw de coronamaatregelen goed te volgen. Alleen zo kunnen we het voor iedereen veilig en gezellig houden.

De sprookjesfiguren uit het kerstdorp op de Grote Markt nemen twee dagen vrijaf. Op kerstdag en nieuwjaarsdag houden ze de deuren van hun chalet gesloten.  

Stad Roeselare wenst iedereen fijne feestdagen en roept op om het op alle vlak gezond te houden in het belang van iedereen. En twijfel je nog over je feestmenu? Dan vind je zeker een gerechtje naar smaak bij de lokale take away. Je vindt het aanbod van onze lokale horeca op kooplokaal.vanrsl.be/

  • kerst vanrsl
Toon vergrote weergave in een popup (kerst vanrsl)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?