Nieuws

16 november 2018

Door het ophogen van een riooldeksel op maandag 19 november ter hoogte van de Sint Amandsstraat/Teerlinckstraat/Deconinckplein zal doorgaand verkeer in de Sint Amandsstraat tijdelijk niet mogelijk zijn. De werkzaamheden duren één dag. 

14 november 2018

Roeselare, zorgzame stad, stimuleert en ondersteunt instanties die kansen geven en grijpen.

14 november 2018

Op 23 november gaan de stadsmedewerkers op teambuilding. Stadhuis, Welzijnshuis, STAT en Koers zijn gesloten. De recyclageparken en de sportaccommodaties blijven open. 

13 november 2018

Vanaf maandag 19 november '18 is de Maria's-Lindestraat, tussen Kaasterstraat en Koestraat, onderbroken voor gemotoriseerde voertuigen.

8 november 2018

Het fietspad op de rotonde ter hoogte van de aansluiting van de Beurtkaai met de Graankaai is dringend aan herstelling toe. Deze werken zal de stad combineren met enkele plaatselijke herstellingen in de Graankaai, tussen de rotonde Beurtkaai en ter hoogte van de Rumbeeksegravier-Graankaai. 

1 oktober 2018

Captatie- en recreatieverbod door blauwalgen nu volledig intetrokken 

23 oktober 2018

Stad Roeselare wil meer comfortabele stallingsplaatsen voor fietsen aanbieden. Daarom lanceren we deze week een proefproject met fietstrommels in de buurt van Krottegem.

22 oktober 2018

Tussen OVAM en de Stad Roeselare is er een samenwerkingsovereenkomst voor het saneren van het perceel van de schuttersvereniging in de Koning Leopold III-Laan.