Schoonmaakmedewerkers (E1-E3, tijdelijk)

Roeselare is een stad in beweging in een snel veranderende wereld. Roeselarenaars houden van hun stad waar het goed is om te leven, te werken en te wonen. Daarom mikt Stad Roeselare op daadkrachtige medewerkers die hun werk met volle goesting doen. Want die doen dat ook beter. Dat gevoel is het belangrijkste, voor de burger, de Roeselarenaar.

Sta jij graag garant voor een kwaliteitsvol en hygiënisch onderhoud? Bezit je de knepen van het vak om professioneel schoon te maken? Dan is deze vacature misschien jouw kans!

We zijn op zoek naar enthousiaste tijdelijke schoonmaakmedewerkers. Flexibiliteit is een must. We streven ernaar om ons schoonmaakpersoneel op verschillende stadslocaties in te zetten. Naast het schoonmaken van gebouwen kunnen ook koffiebedelingen of refterdiensten tot het takenpakket behoren.

Momenteel zoeken we tijdelijke medewerkers die zo snel mogelijk beschikbaar zijn in kader van een aantal vervangingen. Het gaat over een deeltijds arbeidsvolume dat kan variëren tussen 19/38 en 30/38. 

 

Voorwaarden?

Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt!

 

Ons aanbod

  • relevante beroepservaring (max. 6 jaar) kan in zekere mate in aanmerking genomen worden voor de bepaling van de geldelijke anciënniteit.

  • naast een boeiende en uitdagende functie is er ook integrale terugbetaling van woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, maaltijdcheques en een uitgebreid verlofstelsel.

  • werkuren vaak tussen 6u en 10u. 

 

Inschrijven

Interesse?

Solliciteren kan bij voorkeur online door het uploaden van jouw CV en motivatiebrief aan de hand van het webformulier.

Indien u niet over een PC beschikt kan u de documenten ook afgeven bij het departement Personeel & Organisatie, Zuidstraat 15, 8800 Roeselare (tel. 051 26 24 63).

Let erop dat je steeds een ontvangstbevestiging van je kandidatuur krijgt, binnen de drie werkdagen volgend op je sollicitatie of ten laatste op de uiterste datum van inschrijving.

 

Selectieprogramma

Er wordt een mondelinge selectie voorzien. 

Meer info omtrent de selectieprocedure en het verloningspakket kan je bekomen bij het departement personeel & organisatie,jobs [at] roeselare.be, 051 26 24 63.

Stad Roeselare hecht veel belang aan diversiteit. Daarom waarderen we de competenties van iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of arbeidshandicap.

Nieuwe fieldset
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx.
Relevante beroepservaring, een op de functie afgestemd ervaringsbewijs of attest erkende beroepsopleiding.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx.