Netwerkmoment Elk Nieuws Telt

Elk Telt wil innovatieve projecten subsidiëren binnen de Stad Roeselare om zo de kansen voor alle inwoners te verhogen en er voor te zorgen dat ieder individu binnen onze stad meetelt.

Voor 2017 werden 18 projecten goedgekeurd. Meer informatie hierover vind je hier.

Op 10 november 2017 organiseren we een nieuw netwerkmoment voor sociale organisaties, diensten en scholen: 'Elk Nieuws Telt'.
Tijdens dit netwerkmoment willen vooral aan de slag gaan met wat organisaties in de stad te bieden hebben en wat we van elkaar kunnen leren.
Ben je bezig met het uitwerken van een project? Heeft jouw school al (geslaagde) stappen gezet om de ouderbetrokkenheid te verhogen? Werkten de kleuterjuffen van jouw school (samen met ouders) verteltassen uit? Heeft jouw organisatie stappen gezet om de kansen van mensen te verhogen? Kom er over vertellen tijdens het netwerkmoment. Neem flyers, folders, voorbeeldmateriaal,... mee.
We verwelkomen jullie graag in de lounge van het Welzijnshuis, Gasthuisstraat 10, vanaf 8 u.

Tussen 8 u. en 9 u. kun je tijdens een lekker ontbijt andere deelnemers  jouw project en jouw werk leren kennen. En kun je van elkaar leren.

Daarna volgt tussen 9 u. en 10.30 u. een lezing van Patrick Loobuyck. Deze West-Vlaamse prof aan de Universiteit Antwerpen schreef onlangs 'Samenleven met gezond verstand'. Een boek dat heel wat lof oogstte. Het is een pleidooi om te verbinden en niet in de val van polarisering te trappen. Met eenvoudigweg ons gezond verstand te gebruiken kunnen we heel veel moeilijkheden voorkomen zonder onze belangrijke waarden als vrijheid, gelijkheid, wederkerigheid en solidariteit uit het oog te verliezen. Zeker een aanrader !

Wil je deelnemen aan dit netwerkmoment? Schrijf je dan hier in ten laatste op 6 november 2017.