Voorbereidende werken herinrichting N36-Kwadestraat in Roeselare worden over het kerstverlof getild

18 december 2017

Wegens aanhoudende slechte weersomstandigheden werd besloten om de voorbereidende werken voor de herinrichting van de N36-Kwadestraat over het kerstverlof te tillen.

De voorbereidende werken omvatten de asfaltering van het fietspad langs de N36 aan de kant van Accent Business Park zodat auto’s hierover kunnen geleid worden tijdens fase 1,2 en 3 van de eigenlijke herinrichtingswerken.  Deze voorbereidende werken moesten herhaaldelijk opschuiven wegens slecht weer. Ook 18 december zal niet lukken om de werken aan te vatten wegens te nat en te koud weer om de asfalteringswerken kwalitatief te kunnen uitvoeren.
 
De aannemer zal na het kerstverlof, dus vanaf 8 januari, starten met de voorbereidende werken van zodra het weer dit toelaat.
 
Tijdens deze voorbereidende werken moeten fietsers een omleiding volgen via de Kwadestraat en de Armoedestraat. Ook voor het autoverkeer zal er hinder zijn: op de N36 zal overdag 1 rijvak worden ingenomen (komende van de E403 richting Rumbeke). ’s Avonds wordt de signalisatie opzij geschoven: tussen 18u en 7u zal er geen rijstrook worden ingenomen.
 
Aansluitend op de voorbereidende werken starten vervolgens de eigenlijke werken. Meer info vind je op www.wegenenverkeer.be/3A-knooppunt.