Restylingssubsidie voor handels en-/of horecazaken

Wat? 

De subsidie kan éénmalig iedere 9 jaar aangevraagd worden en dit voor vernieuwingswerken in functie van de (her)inrichting van het winkel- of horecapand.

Subsidiebedrag

Het bedrag van de subsidie wordt bepaald aan de hand van de handelsvloeroppervlakte van het pand.

  • Een subsidie van 25% van de vernieuwingskost tot een maximum van 7.500 euro voor handelszaken/horeca tot 200 vierkante meter handelsvloeroppervlakte.
  • Een subsidie van 25% van de vernieuwingskost tot een maximum van 12.500 euro voor handelszaken/horeca tussen de 200 en 400 vierkante meter handelsvloeroppervlakte.
  • Een subsidie van 25% van de vernieuwingskost tot een maximum van 20.000 euro voor handelszaken/horeca groter dan 400 meter handelsvloeroppervlakte.
     

Alle bouw- en inrichting en aankoopkosten ten laste van de uitbater die nuttig zijn voor de vernieuwing komen in aanmerking als investeringskost voor zover zij bewezen en gestaafd zijn overeenkomstig de aanvraagprocedure zoals bepaald verder in het reglement.

Voorwaarden: 

Je bent uitbater van een handels- of horecapand binnen het kernwinkelgebied of groeigebied en je bent minstens 9 jaar gevestigd in het kernwinkelgebied van stad Roeselare.

Raadpleeg de voorwaarden

Hoe? 

Vraag de subsidie hier online aan.

Of vul de aanvraag op papier in via onderstaande bijlage.

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?