Nieuwe bewegwijzering bedrijventerreinen

Wat? 

Elke bedrijfsleider herkent het: verdwaalde chauffeurs rijden zich vast in een wijk of onaangepaste straten omdat ze de gps volgen. Daarom komt er in het najaar van 2016 een nieuwe en uniforme bewegwijzering op basis van kleuren en codes.

Wat zal er precies veranderen?

De bedrijvenzones van Roeselare, Izegem, Ardooie en Hooglede worden gelinkt aan een specifieke afrit van de E403-snelweg. Vanaf de afrit krijgen de bedrijvenzones duidelijke wegwijzers met hun specifieke zonenummer.

Elke bedrijvenzone bestaat uit meerdere straatsegmenten. Elk segment krijgt een code: een logische combinatie van een letter en oplopende cijfers, ondersteund door een specifieke kleur. Benieuwd naar de juiste code voor jouw bedrijf?  Ontdek die hier.

De benamingen van de bedrijventerreinen werden indien nodig vereenvoudigd. Op volgende lijst kan je zien of de benaming van jouw bedrijventerrein gewijzigd werd en naar welke zone je in de toekomst zal moeten verwijzen:

Voorheen

Afritnummer

Zonenummer

Nieuwe naam

 
 

Nieuwe Abele (Accent Business Park)

E403 – 6

Z1

Nieuwe Abele Noord

 

Nieuwe Abele

E403 – 6

Z2

Nieuwe Abele Zuid

 

Soliver

E403 – 6

Z3

Groene Herder

 

Kleiputten

E403 – 6

Z4

Kleiputten

 

Hof Ter Weze

E403 – 6

Z5

Hof Ter Weze

 

Hoge Barriere

E403 – 6

Z6

Hoge Barriere

 

/

E403 – 6

Z7

Meiboom

 

/

E403 – 6

Z8

Ovenhoek

 

Abraham Hansstraat

E403 – 6

Z9

Abraham Hans

 

REO Veiling

E403 – 6

Z10

Veiling

 
         

Haven + Lekkens

E403 - 7

Z1

Haven

 
         

Kruisboommolen-Oost

E403 - 8

Z1

Beveren-Kruisboommolen

 

Kruisboomolen-west + Roelensbeek

E403 - 8

Z3

Beveren-Krommebeek

 

Jonckheere

E403 - 8

Z4

Beveren-Smisse

 

Beveren-Noord

E403 - 8

Z5

Beveren-Onledebeek

 

Liebeekstraat (Wijnendale RO)

E403 - 8

Z6

Beveren-Wijnendale

 
         

Wanneer gaat dit veranderen?

In december 2016 starten de eerste werken voor de nieuwe bewegwijzering.  We informeren jullie per e-mail telkens er een nieuwe fase gepland wordt.  Minstens 14 dagen voor de implementatie van elke nieuwe fase, sturen we jullie een e-mail. Zo komen jullie niet voor verrassingen te staan.  Niet zeker of jouw e-mailadres opgenomen is in de lijst?  Laat hier voor alle zekerheid je e-mailadres achter.

Hoe kan je zorgen dat iedereen je blijft vinden?

Dit nieuwe systeem gangbaar maken is een hele uitdaging. Daarom is het belangrijk dat elk bedrijf dit op een uniforme manier communiceert naar al hun leveranciers, klanten, partners, …  Kortom: iedereen die jouw bedrijf moet kunnen bereiken.

Op deze pagina vind je de correcte info voor jouw bedrijf!  Deze kan je communiceren via je eigen kanalen.

Om jullie hierbij te helpen, voorzien we standaard communicatiemiddelen.  Op onderstaande links kan je folders downloaden om zelf te verspreiden via jullie kanalen. Deze zijn beschikbaar in verschillende talen: