Bizlocator

Wat? 

Via bizLocator kan je bedrijfsvastgoed vinden in Roeselare. Je kan het aanbod 24 uur op 24, zeven dagen op zeven gratis consulteren. Via de zoekmodule kan je gericht zoeken naar een pand of bedrijfsgrond. Wil je de detailinformatie over een bepaald zoekertje en contact opnemen met de vastgoedmakelaar in kwestie, dan dien je je te registeren. De registratie is gratis.

Zoek jouw toekomstige bedrijfslocatie op bizLocator Roeselare!

bizLocator is een online platform voor bedrijfsvastgoed en brengt aanbieders van bedrijfsvastgoed en ondernemers, die op zoek zijn naar een geschikte bedrijfslocatie, met elkaar in contact. bizLocator is een tool van ORIS nv & CIB Vlaanderen (Federatie van vastgoedmakelaars en vastgoedprofessionals) en wordt ondersteund door Agentschap Innoveren & Ondernemen.

bizLocator is gratis beschikbaar voor starters, ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een passende ruimte voor hun activiteit in een bepaalde regio. Zowel vastgoedmakelaars, overheden als professionele aanbieders kunnen op bizLocator bedrijfsvastgoed plaatsen. bizLocator brengt een overzicht van zowel leegstaande winkelpanden en horecazaken, als kantoren, industriële loodsen en bedrijfsgronden. Maar ook kleine kantoren of magazijnen, die ter beschikking worden gesteld aan startende en kleine ondernemingen in een businesscenter, worden in bizLocator opgenomen.

Registreer je op bizMart en publiceer jouw professioneel vastgoed. Met bizMart kan de professionele aanbieder zijn aanbod beheren en publiceren op bizLocator.

x
Kan ik je helpen?