Iedereen Muziek – Huiskamerconcerten

Wat? 

Van ‘Iedereen Piano’ naar ‘Iedereen Muziek’!

Stad Roeselare zet vanaf 2018 in op huiskamerconcerten met voor elk wat wils. Deze concerten vinden plaats bij Roeselarenaars thuis of in een gelijkaardig intiem decor. Het doel van dit project is enerzijds muzikanten een plaats bieden waar ze hun talent kunnen tonen en anderzijds bewoners aanzetten om hun woning open te stellen als podiumplek voor muziekbeleving.

We mikken op maar liefst twee weekends vol huiskamerconcerten: van vrijdag 9 t.e.m. zondag 11 februari 2018 en van vrijdag 27 t.e.m. zondag 29 april 2018.

We doen hiervoor graag beroep op JOU! Heb jij voldoende plaats in je woning om een publiek van minstens 20 personen (zit)plaats te bieden? Heb je er niets op tegen om niet enkel je vrienden, familie en buren over de vloer te krijgen, maar verwelkom je ook wildvreemde toeschouwers hartelijk? Ben je eventueel bevriend met een muzikant die je graag een podium wil bieden?

Van praktische beslommeringen als SABAM of een voldoende hoeveelheid stoelen hoef je je niets aan te trekken, dit regelt Stad Roeselare graag voor jou. Jij kiest zelf of je je publiek gratis toegang geeft of een kleine of vrije bijdrage vraagt.

Ben jij een muzikant of musiceer je in een groep of ensemble en komt je muziek goed tot haar recht in een intieme setting? Heb jij als soloartiest of heeft minstens één lid van je groep een link met Roeselare (je woont hier, bent ervan afkomstig of werkt er)? Ben je bereid om gratis of tegen een kleine vergoeding op te treden? Dan zoeken wij JOU!

Opgelet: je kan inschrijven t.e.m. vrijdag 12 januari 2018 voor het weekend in februari. Voor het weekend in april heb je tijd t.e.m. vrijdag 23 maart. 

Voorwaarden: 

Als ‘huiskamereigenaar’: de intieme ruimte die je aanbiedt, ligt in Roeselare en biedt plaats aan minstens 20 personen. De helft van je publiek mag gevormd worden door vrienden, familie, buren,… De andere helft bestaat sowieso uit geïnteresseerden die zich hiervoor inschrijven bij Stad Roeselare.

Als muzikant: ofwel ben je bevriend met een huiskamereigenaar die jou met veel plezier een podium wil bieden. Ofwel heb jij als soloartiest/heeft minstens één lid van je groep een link met Roeselare (je woont hier, bent ervan afkomstig of werkt er). Je bent bereid om gratis of tegen een kleine vergoeding op te treden.

Hoe? 

Bied je een plek in je woning aan of wil je je kandidaat stellen als muzikant? Vul het correcte formulier in en je wordt binnenkort gecontacteerd!