Hotspots #VANRSL

Wat? 

We vroegen aan vijf bekende Roeselarenaars welke hun lievelingsplekken zijn om te winkelen in Roeselare. Steven Degryse, Leylah Alliët, Enora Oplinus, Geert Deraeve en Rani Linseele stelden elk een prachtige top 10 voor de shoppers #VANRSL samen. We goten alles in vijf toffe winkelroutes langs de geselecteerde zaken, te herkennen aan de etalagesticker. In die winkels kan je de routes in een handig zakformaat verkrijgen, maar je kan ze ook digitaal volgen.

Steven Degryse, beter gekend als Lectrr, creëerde voor iedere bekende persoon een leuke cartoon voor de Hotspots #VANRSL.

Steven Degryse (38)

Beter gekend onder zijn artiestennaam: Lectrr. Met zijn cartoons in o.a. De Standaard steekt hij dagelijks de draak met de actualiteit. En als hij ’s avonds niet op de planken staat als stand-up comedian, vind je hem als rasechte Roeselarenaar ongetwijfeld terug in onze gezellige bruine kroegen.

Leylah Alliët (25)

In 2015 werd deze Roeselaarse schone gekroond als eerste eredame van Miss België. Deze perfectioniste houdt van het leven en staat open voor alle kansen die op haar pad komen. Om te ontspannen gaat ze graag joggen of bezoekt ze haar favoriete adresjes in Roeselare.

Enora Oplinus (26)

Je kent haar zeker van So you think you can dance! Sinds haar 7de danst ze de pannen van het dak en in 2016 stond ze op de planken tijdens de musical 'Belle en het Beest' in een choreografie van Ish Ait Hamou. Nu pendelt ze tussen het zonnige L.A. en het bruisende Roeselare.

Geert Deraeve (65)

In 2004 startte Geert Deraeve KLOEN vzw op. KLOEN wil het werk van de Roeselaarse ziekenhuisclowns in de kijker plaatsen en hen financieel ondersteunen door het op touw zetten van allerlei originele en ludieke activiteiten. Een glimlach op ieder kindergezicht, daar doet Geert het voor!

Rani Linseele (24)

Rani komt uit Ingelmunster maar als Miss Batjesprinses 2017 kan ze zeggen dat Roeselare haar nieuwe thuis is geworden. Deze no-nonsense meid voelt zich goed in haar vel, geeft graag geld uit aan kleedjes en houdt van het samenstellen van leuke outfits. En waar kan je dat beter dan in Roeselare?

De Hot spots #VANRSL op kaart:

Via de knop links bovenaan kan je de locaties filteren per persoon.

x
Kan ik je helpen?