Wandellust #VANRSL

Wat? 

Wandellust #VANRSL is een kalender vol activiteiten en bestaande wandelroutes die je het hele jaar door laat genieten in onze mooie stad. Want, wandelen is ideaal voor al wie gezonder door het leven wil gaan!

Ga op pad en ontdek de vele voordelen van wandelen. Laat je benen de vrije loop, wees verwonderd door wat onze stad allemaal te bieden heeft en verzorg zo je lichaam én geest.

Begint de wandellust al te kriebelen?

Roeselare ondertekende het charter van Gezonde Gemeente. We willen met ons gezondheidsbeleid ‘Gezond #VANRSL’ focussen op de gezondheid van iedere inwoner door de komende jaren in te zetten op verschillende gezondheidsthema’s. Jaarlijks lichten we één gezondheidsthema uit en dit jaar is dit Wandellust #VANRSL.

 

Kwispelstappers | Dierenasiel Oude Stadenstraat

Kom iedere tweede donderdag van de maand wandelen met honden uit het dierenasiel. Een manier om meer te bewegen, anderen te ontmoeten en voor dieren te zorgen. Kwispelstap je mee? 

Zeker zijn van een plekje? Stuur dan een berichtje naar of bel met Davy van Buurtsport: 0496 81 33 02. 

De eerstvolgende wandelingen vinden plaats op 14 januari (geannuleerd), 11 februari, 11 maart en 8 april. 

Andere activiteiten worden binnenkort bekend gemaakt.

Hoe? 
  • De kalender is gratis te verkrijgen in KOERS en ARhus
  • Bekijk de kalender digitaal. Een update van de kalender verschijnt in februari. Wil je weten of een activiteit nog doorgaat, neem dan contact op met dienst Samenleven.

Is het voor jou niet mogelijk om de verplaatsing naar KOERS of ARhus te maken? Neem dan contact op met dienst Samenleven en we sturen een kalender op via de post.

Prijs? 

Alle activiteiten van Wandellust #VANRSL zijn gratis. 

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?