Dag van de Buren

Wat? 

De laatste vrijdag van mei vieren we de Dag van de Buren. Dit is een initiatief dat de bewoners voorstelt om een gezellige avond met hun buren door te brengen in hun straat, buurt, plein, appartementsgebouw,... We roepen de inwoners van Roeselare op om die dag een versierde stoel voor hun deur te plaatsen. De bedoeling is dat ze hun buren warm maken om ook een versierde stoel buiten te zetten en elkaar die avond te 'ontmoeten'. Het is een unieke en prettige gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. 

Schrijf je in via www.buurten.roeselare.be.

Voorwaarden: 

Wil je samen komen op het openbaar domein (het voetpad, de straat, een graspleintje in de buurt...) of wil je de straat laten afsluiten voor het verkeer? Vraag dit zeker aan voor 25 april 2018. Je ontvangt na inschrijving een gratis promotiepakket.
 

Hoe? 
 1. Surf naar de website www.buurten.roeselare.be
 2. Klik bij Dag van de buren op ‘inschrijven’.
 3. Zo ga je automatisch naar het evenementenloket
 4. Klik eerst op Aanmelden, daarna op inschrijvingen
 5. Doorklikken naar aanvraag dag van de buren
 6. Klikken op nieuwe aanvraag

Maak kans op gratis animatie in jouw straat:

 • Zoek tussen 20 maart en 20 mei de reuzenstoel in jouw buurt.
 • Maak een foto van de stoel.
 • Plaats jouw foto openbaar op Facebook, Instagram of Twitter met  #DagVanDeBurenRSL of mail je foto naar samenleven [at] roeselare.be met de vermelding van jouw straat.
 • Geen fototoestel bij de hand? Mail de plaats waar de stoel staat naar samenleven [at] roeselare.be.
Prijs? 
 • Gratis activiteit, na inschrijving ontvang je als deelnemer een promotiepakket met uitnodigingskaartjes, flyers, affiches en ballonnen.