Autodelen - Cambio

Wat? 

Cambio is een auto-deelorganisatie die actief is in verschillende steden verspreid over het hele land. Op verschillende, vaste standplaatsen in de stad staan er auto’s ter beschikking die je tegen een vergoeding kunt reserveren en gebruiken. Als je weinig verplaatsingen doet met de auto dan is autodelen een stuk goedkoper dan een eigen auto.

In Roeselare zijn er vier deelauto’s van Cambio beschikbaar. Er is één standplaats op de Botermarkt, één standplaats in de Brugsesteenweg ter hoogte van het Welzijnshuis en twee standplaatsen op de kortparkeerzone op het Stationsplein. In de Cambio-auto’s kan je bovendien een parkeerkaart terugvinden zodat je in Roeselare gratis kunt parkeren.

Je kan ook een auto reserveren in een andere stad waar Cambio wagens aanbiedt.

Voorwaarden: 

Om een Cambio-auto te reserveren, dien je lid te zijn van Cambio.

Hoe? 

Om lid te worden van Cambio kan je je inschrijven via de website van Cambio. Eenmaal je bent ingeschreven, ontvang je een cambio-kaart en kan je auto’s reserveren.

Prijs? 

Cambio hanteert verschillende tarieven waardoor je een formule op jouw maat kan kiezen. Meer informatie en een overzicht van de verschillende tarieven is terug te vinden op de website van Cambio.