Actueel

Roeselaarse quizzers gezocht voor de Slimste Gemeente van Vlaanderen

Roeselaarse quizzers gezocht voor de Slimste Gemeente van Vlaanderen
Volgend voorjaar produceert Woestijnvis een nieuwe quiz voor Vier: ‘de Slimste Gemeente van Vlaanderen’. Ook Roeselare neemt deel en wil de felbegeerde titel binnenhalen. Daarvoor zijn we op zoek naar een leuk en enthousiast quizduo; één man en één vrouw uit Roeselare die samen met de burgemeester onze stad willen vertegenwoordigen.

Alle Vlaamse gemeenten worden uitgenodigd om één quizploeg af te vaardigen naar de preselectie op 1 december 2012. De 80 beste ploegen gaan door naar de opnames begin 2013. Vanaf dan worden de teams aangevoerd door hun burgemeester.

Om iedereen de kans te geven onze stad te mogen vertegenwoordigen, organiseert Stad Roeselare een kennisquiz op vrijdag 26 oktober 2012 om 19.30 u. Hier zullen de Roeselaarse duo’s een gevarieerde vragenlijst voorgeschoteld krijgen. Het niveau van de quiz is van de aard van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en ‘De Pappenheimers’. De vijf beste duo’s worden weerhouden voor een eindselectie.

Ben jij een fervent quizzer en heb je zin om Roeselare te vertegenwoordigen? Schrijf je dan in via infocentrum@roeselare.be of 051 26 96 00 vóór 15 oktober 2012. Er kan enkel ingeschreven worden als duo. Het duo bestaat uit één man en één vrouw, beiden inwoners van Roeselare. Vermeld naam en adres van beide spelers. De locatie is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en wordt later meegedeeld.
terug naar vorige terug naar boven deze pagina afdrukken deze pagina downloaden als pdf deze pagina toevoegen aan favorieten deze pagina doorsturen naar een vriend


  Volg Stad Roeselare op
Volg Stad Roeselare
  Ieder zijn mening
Doe mee aan de poll
  Bruisende stad
Bruisende stad