Nieuws

  • Projectvereniging BIE - project kermis
4 mei 2016

KERMIS IS CULTUREEL ERFGOED
Mooi uitgedost, vaak in nieuwe kleren, werd er in familieverband op krijt geschoten, aan de flosj getrokken, oliebollen, suikerspin of pomme d’ amour gegeten, ….

2 mei 2016

Onze klant, een 18 leden tellende Roeselaarse reuzenfamilie, staat sinds jaren mooi maar eenzaam te wezen in DIPOD (DIspatch, Patrimonium & Openbaar Domein), de technische diensten aan de Hoogleedsesteenweg te Roeselare.

2 mei 2016

Met Roeselare B(l)oeit pakt de stad de leegstand binnen en buiten het kernwinkelgebied aan en werden eind 2015 een aantal subsidies voorgesteld onder andere voor nieuwe handelszaken in het kernwinkelgebied.

  • logo west-vlaanderens mooiste
28 april 2016

Jouw bedrijfsnaam en logo linken aan event met een positief imago en goede uitstraling is een efficiënte vorm van communicatie en marketing voor jouw bedrijf.

Het fietsevent West-Vlaanderens Mooiste, van 25 tot en met 28 augustus, bied je heel wat interessante mogelijkheden.

26 april 2016

1 mei

Alle stadsdiensten zijn gesloten op 1 mei.
Het Wielermuseum is open op feestdagen, sluit dus niet op de Dag van de arbeid.

O.L.H. Hemelvaart + brug

  • affiche green line
26 april 2016

The Green Line, hedendaagse kunst uit het M HKA op visite van 5 mei tot 19 juni

Vanuit de Directeurswoning waaiert kunst langs een denkbeeldige groene lijn doorheen de stad: van ARhus over het de Coninckplein en van de Moermanparking tot aan het Stationsplein.

  • bebloemingswedstrijd prijs geveltuin
3 mei 2016

Schrijf je in voor de proclamatie van het Koninklijk Groen-en bebloemingscomité.

22 april 2016

Belang van de Stad binnen het lokaal sociaal beleid.

13 april 2016

Het TRAX festival is al 5 jaar een muzikale waarde in onze stad.
Ook jouw bedrijf kan mee deel uit maken van dit succesverhaal door in te stappen in één van de voorgestelde sponsorformules.

24 maart 2016

De aanslagen in Brussel en Zaventem laten Stad Roeselare niet onberoerd. Daarom organiseert de stad vrijdag 25 maart op het Stationsplein om 18 u. een moment van verbondenheid tegen zinloos geweld.

22 maart 2016

Nu in het ganse land na de aanslagen van deze morgen in Brussel het dreigingsniveau gestegen is naar niveau 4 is de provinciale crisiscel samengekomen om extra veiligheidsmaatregelen op te leggen.