Nieuws

30 september 2015

De vluchtelingencrisis van afgelopen weken en maanden stelde ook de lokale overheden op de proef. Stad Roeselare wilde adequaat en gepast reageren op dit menselijk drama. Het Stadsbestuur besliste dan ook om extra inspanningen te doen voor de vluchtelingen.

30 september 2015

Op zaterdag 3 oktober starten de inschrijvingen voor activiteiten in de herfst,- kerst- en krokusvakantie. Er kan ingeschreven worden vanaf 9 u.

1 oktober 2015

De Lijn brengt een nieuwe handige online kaart uit die het duurzame vervoersaanbod in Roeselare bundelt. De lancering gaat gepaard met enkele leuke en budgetvriendelijke aanbiedingen. Vanaf 1 oktober is een duurzaam vervoersmiddel proberen tijdelijk extra voordelig. 

23 september 2015

Vanaf zaterdag 26 september wordt een bezoek aan ons stadscentrum aantrekkelijker. Wie met de wagen naar Roeselare afzakt, geniet op parking De Munt, de Wallenparking en parking Stationsplein van een gunsttarief.

23 september 2015

Voorafgaand aan de realisatie van bedrijvenpark Beveren-Onledebeek wordt er op de gronden van WVI een archeologisch onderzoek uitgevoerd. Dit onderzoek gaat van start in de week van 28 september 2015 en neemt een tweetal weken in beslag.

15 september 2015

Elisa Cossey, jonge fotografe uit Roeselare stelt tentoon in het onthaal van de Jeugddienst. Iedereen kan deze tentoonstelling nog tot eind oktober gratis bezoeken.

11 september 2015

Zondag 27 september 13.30 - 17.30 uur - Fietser zkt tuin.

Fietsroute langs verschillende stadslandbouwprojecten, een tuin, het Welzijnshuis.