Beleef een magische kerst in Roeselare

21 november 2023

Er staat een betoverende kerst- en eindejaarsperiode voor de deur in Roeselare. De straten en pleinen fonkelen met energiezuinige kerstlichtjes en op het Stationsplein en de Grote Markt vind je attracties voor jong en oud. Binnenkort verwelkomt de kerstman opnieuw kinderen in zijn huis op De Munt. Uitkijken is het ook naar de samenwerking met Play Nostalgie. In het Play Nostalgie Wintercafé kan je terecht voor een hapje, een drankje én live radio. Play Nostalgie presenteert ook de candlelight sessions: magische muziekevenementen in een bijzondere setting. 

Het volledige programma vind je terug op visitroeselare.be  

Vlot en goedkoop naar het centrum tijdens de eindejaarsperiode:

kom te voet of per fiets

- maak gratis gebruik van de bussen van De Lijn tijdens de drie shoppingweekends: sms ‘Roeselare’ naar 4884. 

- tijdens de drie kerstweekends kan je op zaterdag en zondag lekker lang parkeren aan 1 euro per 4 uur in Wallenparking / Stationsparking / Moermanparking en De Munt. .  

- tijdens de drie shoppingsweekends is er een gratis elektrisch shuttle van Expo Roeselare naar het centrum: van 11 u. tot 19 u. - om de 20 minuten.  

 Dinsdagmarkt 

Tijdens de eindejaarsperiode worden de marktkramen van de Grote Markt in een deel van de Noordstraat en in de Ooststraat opgesteld. De komende dinsdagen in december (5, 12, 19, 26) en januari (2 en 9) staat de dinsdagmarkt opgesteld in de Ooststraat vanaf de Grote Markt tot aan de Delaerestraat richting station en in de Noordstraat. 

  • 3 kinderen en 2 volwassenen in een gezellige setting met notenkraker
Toon vergrote weergave in een popup (3 kinderen en 2 volwassenen in een gezellige setting met notenkraker)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?