Workshops en opleidingen voor ondernemers

Wat? 

Schrijf in op onze nieuwsbrief voor ondernemers en blijf gemakkelijk op de hoogte van onze opleidingen, workshops, infoavonden, ... voor ondernemers.

Retail Academy

Een paar keer per jaar nodigen we een gastspreker uit die heel wat waardevolle informatie uit het ondernemerschap met jou wil delen om jou vooruit te helpen. Met een heleboel tips en tricks zoom je mee in op thema’s die jou als ondernemer aanbelangen. Je ontmoet er ook je mede-ondernemers en kan ervaringen uitwisselen.

Een initiatief van UNIZO, ARhus, Stad Roeselare en vzw Shopping & Centrum Roeselare.

Boost je zaak met geuren | 27 oktober 2022

Wist je dat de juiste geur in je zaak je omzet met 7% verhoogt? Tijdens deze interactieve lezing komt geurexperte Anne Guffens jullie alles vertellen over geurmarketing, -beleving en de kracht van geur. Je leert hoe geur de beleving in jouw zaak kan beïnvloeden en de omzet kan boosten. Op de aansluitende receptie kun je haar al je persoonlijke vragen stellen bij een glaasje.

Welkom op donderdag 27 oktober vanaf 18.30 u. in de Keuken van Roeselare (De Munt 36, Roeselare). De lezing start om 19 u., duurt ongeveer 1 uur en is gratis.

Schrijf je nu in voor deze Retail Academy! Je kan inschrijven tot woensdagmiddag 26 oktober om 12 u.

Digipreus

Stad Roeselare begeleidt je graag bij alle digitale uitdagingen waar je als ondernemer voor komt te staan.

Loopt je webshop nog niet helemaal zoals je wil of heb je geen idee hoe je aan de slag moet met je eigen website of social media? Samen bekijken we waar jij nood aan hebt.

Schrijf je hier in voor een infosessie Digipreus.

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?