Lancering tweede editie renovatiecampagne

19 Februari 2024

Stad Roeselare zet haar inwoners opnieuw aan tot duurzaam renoveren met de tweede editie van de campagne “JAAA MAAR HOE?”. 

Na het succesvolle proefproject in 2023, waarin inwoners tegen een sterk verminderd tarief renovatieadvies ontvingen van door Fluvius erkende BENOvatiecoaches, wordt de inschrijvingsperiode voor de tweede campagne gelanceerd van 1 maart 2024 tot en met 30 juni 2024.   

Wie zich inschrijft, krijgt een BENOvatiecoach op bezoek voor een grondige scan van de woning. Het resultaat wordt vastgelegd in een overzichtelijk renovatierapport. Dit rapport biedt inzicht in de huidige staat van de woning en geeft aan welke renovatiewerken op structureel, kwalitatief, energetisch en duurzaam vlak nodig zijn. Een prioriteitenlijst en kostenraming helpen bij het opstellen van een effectief renovatieplan. Het volledig rapport, inclusief besparingsinschatting en mogelijke toepassing van hernieuwbare energietechnologieën, kost slechts 50 euro terwijl de marktwaarde 600 euro bedraagt.  

Voor wie met het advies daadwerkelijk wil renoveren, is er begeleiding door de renovatiecoach.  Ook kunnen kandidaat-kopers van een eerste woning met een EPC-label D, E of F gratis gebruikmaken van de adviescheque.

Meer info en inschrijven op klimaatswitch.be

 

 

  • campagnebeeld renovatiecampagne
Toon vergrote weergave in een popup (campagnebeeld renovatiecampagne)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?