Nieuwe smakelijke fietsroute en kick-off picknickseizoen met aperomanden

14 mei 2024

Stad Roeselare pakt uit met twee nieuwe smakelijke activiteiten : de Gebeten door Roeselare-fietsroute en de mogelijkheid om, naast picknickmanden, ook aperomanden te reserveren.  Laat het picknickseizoen maar komen!

Gebeten door Roeselare-fietsroute  

Deze nieuwe, bewegwijzerde fietsroute telt 31 kilometer en brengt de fietser langs een vijftiental lokale producenten: van ambachtelijke zuivel- en ijsjesproducenten, over groenten- en fruitboeren, tot brouwerij en moutbakkerij. Start en aankomst situeren zich aan het onthaal van Toerisme Roeselare aan het Polenplein, waar je ook de fietsrouteflyer kan afhalen.

Aperitiefje onderweg?

Op drie groene locaties in en rond Roeselare een picknickmand laten leveren. De picknickkasten waar jouw mand na reservatie wordt geleverd staan opgesteld in het Stadspark, in het Sterrebos vlakbij het kasteel van Rumbeke, en in het Bergmolenbos. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een aperomand te reserveren. Een picknick voor twee kan je al laten leveren voor 45 euro; een aperomand voor twee kost je 35 euro. Beide manden worden samengesteld door bakkerij en koffiebar ‘Wivine’ uit Oekene. 

Alle info over de Gebeten door Roeselare-fietsroute en het reserveren van picknick- of aperomanden vind je op www.visitroeselare.be 

 

  • papa met kind eten een ijsje
Toon vergrote weergave in een popup (papa met kind eten een ijsje)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?