Roeselare is klaar voor Het Kunstuur en pakt uit met horeca-arrangement

9 maart 2023

Op 21 maart opent Het Kunstuur in de Sint-Amandskerk. In Mechelen en Hasselt lokte de unieke kunstexpo duizenden bezoekers, en ook in Roeselare is de voorverkoop nu al een succes. Om al die bezoekers ook gebeten te krijgen door al het lekkers dat Roeselare te bieden heeft, werkte de stad een horeca-arrangement uit. 11 horecazaken werken mee.

Met de komst van Het Kunstuur zet Roeselare zich nog meer op de kaart als toeristische bestemming. Twee weken voor de opening zijn al meer dan 1.800 tickets verkocht voor de eerste expo. Tickets voor een uurtje kunstbeleving kunnen geboekt worden online via www.hetkunstuur.be.

Horeca of overnachting: scoor (h)eerlijke voordelen

Als stad van voeding, wil Roeselare de vele bezoekers aan Het Kunstuur graag kennis laten maken met de culinaire troeven van de stad. Roeselare werkte daarom in samenwerking met de lokale horeca een (h)eerlijke deal uit. Bezoekers van Het Kunstuur kunnen een smaakvol verlengstuk breien aan hun bezoek en krijgen in 11 lokale horecazaken een culinair voordeel aangeboden. Een gratis koffie na de lunch of een heerlijk dessertje? Het is allemaal mogelijk! Je kan de lijst van deelnemende zaken bekijken op visitroeselare.be. Er is ook een folder waar het volledige aanbod op wordt samengevat en die te vinden zal zijn in Het Kunstuur, het toeristisch onthaal bij KOERS en de deelnemende horecazaken. . Wil je Het Kunstuur combineren met een andere activiteit in Roeselare, surf dan naar www.visitroeselare.be.

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?