Roeselare warmt op voor de Olympische Spelen

14 mei 2024

Maandag 22 mei: Olympische praatavond

Praatavond met olympische toppers in TRAX. Niemand minder dan ‘Gouden’ Greg Van Avermaet neemt plaats op de sofa bij Sporza-journalist Sammy Neyrinck. 

Toeschouwers mogen zich verwachten aan een leuke mix actieve en ervaren sporters (Alexander Doom, Sven Decaesstecker, Lien Huyghebaert, ....)  
De praatavond in TRAX start om 19 uur en duurt een 2-tal uur. Deelnemen kost 10 euro of 5 euro voor houders vrijetijdspas en is gratis voor Vrienden van Koers (telkens drankje inbegrepen).  

Meer info en inschrijven via de website van KOERS 

 

Zondag 26 mei: Olympische interactieve wandeling   

Leuke gezinswandeling van 3,5 km doorheen het stadscentrum en stap in de wereld van de Olympische Spelen. Waag je onderweg aan vier splinternieuwe Olympische sportdisciplines: skaten, breaking, klimmen en surfen. Starten met de wandeling kan tussen 13.30 en 15.30 uur aan TRAX.  Na de wandeling kan je wat blijven hangen op TRAX. De site wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een Olympisch dorp.

Meer info: sport.roeselare.be/olympische-wandeling 

Voor de allereerste keer is Roeselare gaststad voor de openingswedstrijd van de Belgian Skate League. Beleef een epische skatewedstrijd met opkomend talent en bewonder adembenemende tricks en coole stunts. Kom de energie van top-skaters ervaren op TRAX en waag zelf ook je kans tijdens een initiatie i.s.m. North Street Wear. 

  • Olympisch  wielertruitje
Toon vergrote weergave in een popup (Olympisch  wielertruitje)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?