Nieuws: Verkeer en mobiliteit

Nieuws: Verkeer en mobiliteit

Alle nieuws

Plaatsen schrijnwerk 

De Damberdstraat zal van maandag 20 september tot en met vrijdag 24 september ter hoogte van nr. 8 worden afgesloten. Doorgaand verkeer moet een omleiding volgen. De werken starten dagelijks na 8.30 uur. De hinder blijft beperkt.

Herstellingswerken schoorsteen

De Henri Horriestraat zal op maandag 20 september vanaf 9 uur worden afgesloten voor het uitvoeren van herstellingswerken.

Meer info

  • Campagnebeeld autovrije zondag

Van vrijdag t.e.m. zondag: de groote stooringe

Het driejaarlijkse circus- en straattheaterfestival 'de groote stooringe' brengt sfeer, magie en beleving in de stad. Tal van locaties, pleinen, parken, … worden één groot openlucht podium....

Vorige week gebeurden twee ongevallen aan de spoorwegbrug boven de E403 in Lichtervelde. Sinds eind augustus voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werken uit tussen het complex van Lichtervelde en dat van Roeselare-Beveren.

Vanaf maandag 6 september, tot in 2024 wordt de Botermarkt de werfzone voor het nieuwe stadhuis.

Volg op www.roeselare.be/stadhuisvanrsl het laatste nieuws over je nieuwe stadhuis. 

Nutswerken Ardooisesteenweg

Nutsmaatschappijen vernieuwen er binnenkort kabels en leidingen voor elektriciteit, telecom en drinkwaterleiding. Kabels voor verlichting worden ondergronds gebracht.

Slopen van een woning

De Kwadestraat zal van woensdag 1 september tot en met vrijdag 10 september, ter hoogte van nr. 13, worden afgesloten. Doorgaand verkeer moet een omleiding volgen.

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?