Nieuws: Verkeer en mobiliteit

Nieuws: Verkeer en mobiliteit

Alle nieuws

Tijdens de Batjes is het centrum van Roeselare van zaterdagmorgen 22 juni tot en met zondagavond 23 juni volledig verkeersvrij. Op maandag is er naar jaarlijkse traditie vuurwerk op het Stationsplein.

  • logo Cambio

Met z’n allen nemen we teveel de wagen voor korte afstanden. Met z’n allen staan we teveel stil met die wagen. En dat een wagen handenvol geld kost, dat wist je ook al. Autodelen probeert hier een antwoord op te bieden en wordt steeds populairder.

Omwille van de sloopwerken was de Sint Amandsstraat volledig afgesloten van 6 t.e.m. 29 mei. Op woensdagavond 29 mei is de Sint-Amandsstraat opnieuw volledig open.

We geven je graag een update mee wat de vordering van de werken in de Roeselaarsestraat in Moorslede betreft. Vooral ter hoogte van de Spoorwegstraat, de Lolliestraat en de Lindenweg wordt er deze week verder gewerkt.

Om de zes jaar kiest de Stedelijke Raad voor Cultuurbeleid haar nieuw bestuur, bestaande uit 15 leden. Daarnaast duidt de Raad haar leden aan voor de Algemene Vergadering van CC De Spil.