Nieuws: Verkeer en mobiliteit

Nieuws: Verkeer en mobiliteit

Alle nieuws

Galerie Alfons Blomme is een vaste waarde in het Roeselaarse tentoonstellingslandschap. De galerie kreeg de afgelopen maanden een heuse facelift. Er zijn nog plaatsen vrij voor dit jaar, kandidaat-kustenaars kunnen hun aanvraag indienen.

Dit jaar staan de 100 dagen in Roeselare volledig op hun kop en dat dankzij een ijzersterk comité. De 100 dagen starten op donderdagavond met een groot festival op het Polenplein.

Het laatste weekend van januari is er vogeltelweekend in Vlaanderen. Ook in 't West-Vlaamse hart wordt er duchtig geteld. Zo bijvoorbeeld in de tuin van KIDZ kinderopvang in Beveren. Op zaterdag 27 januari kan je er tussen 13.30 u. en 16.30 u.

Na het paasbouwverlof krijgt het centrum van Beveren een make-over. Met dit project zal het centrum vergoenen, toegankelijker zijn voor alle (weg)gebruikers en de identiteit van Beveren versterken. De uitvoering van dit project zal in verschillende fasen gebeuren.

Wegens aanhoudende slechte weersomstandigheden werd besloten om de voorbereidende werken voor de herinrichting van de N36-Kwadestraat over het kerstverlof te tillen.

Update 14 december | 11.30 u.

De fietstunnel aan de GLS-site (nabij Trax) staat onder water en werd daarom afgesloten.
 

Di 12 december: geen verdere updates meer

Hou rekening met de strooidiensten: geef ze de ruimte om de weg vrij te maken. Bedankt voor je medewerking!