Nieuws: Werk

Nieuws: Werk

Alle nieuws

  • helden en schurken

Van 23 tot en met 26 januari loopt een uitgebreide tentoonstelling met stripverhalen gemaakt door leerlingen van het basisonderwijs binnen het project Helden en Schurken.

  • Mirom

Zoals je wellicht weet, heeft afvalintercommunale Mirom Roeselare beslist om de prijs van de afvalzakken te verhogen. Daarmee wil Mirom Roeselare bewoners aanzetten om verspild voedsel te vermijden en om nog beter te sorteren.

  • Asbest

In kader van het afbouwplan voor een asbestveilig Vlaanderen, werkt MIROM Roeselare mee aan een veilige afbouw van asbest in onze omgeving. Vanaf 1 janauri 2020 is daarom een nieuw reglement van kracht voor het aanbrengen van asbest op het recyclagepark. 

Van dinsdag 17 december tot en met dinsdag 31 december worden door de gemeente Staden werken uitgevoerd in de Groenestraat in Staden. Er worden reflectorpaaltjes en grasdalen geplaatst. 

Hinder?

  • Collievijverbeek

Vlaams minister Hilde Crevits, bevoegd voor economie en innovatie, kent ruim 3,1 miljoen euro toe aan 13 projecten in 9 steden en gemeenten in het kader van City of Things.

x
Kan ik je helpen?