Nieuws: Wonen en (ver)bouwen

Nieuws: Wonen en (ver)bouwen

Alle nieuws

Update 11.41 uur - De brandweer meldt ons dat de geur op het grondgebied Roeselare intussen grotendeels verdwenen is. De brandweer doet verder onderzoek, maar heeft mogelijk te maken met een installatieactiviteit bij een bedrijf. Er is geen onmiddellijk gevaar voor de gezondheid.

Op maandag 27 juli jl. formuleerde de Nationale Veiligheidsraad een reeks aanvullende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Op basis van de evolutie van de epidemiologische situatie is een tweeledige strategie uitgewerkt, die een nationaal en lokaal besluitvormingssysteem vereist.

  • zone mondmaskerverplichting

In Roeselare worden de cijfers van het aantal besmettingen door het coronavirus nauwkeurig gemonitored door de Veiligheidscel van de Stad. Net zoals overal elders in het land, is er ook in onze stad een lichte stijging merkbaar. Daarom neemt de stad extra maatregelen.

  • Veilig shoppen in RSL

Geen verlofperiode voor het coronavirus. In het ganse land is er een heropflakkering van het aantal besmette personen waarneembaar. De cijfers van het aantal besmettingen in Roeselare worden reeds sinds vorige week nauwkeurig gemonitored door de veiligheidscel van de Stad.

x
Kan ik je helpen?