Nieuws: Gezin en familie

Nieuws: Gezin en familie

Alle nieuws

  • Sprookjes #VANRSL - afsluitmoment zomerspeelplaats 2019

 Naar jaarlijkse gewoonte konden de kinderen zich de voorbije zomermaanden uitleven op het tijdelijke speelplein op het Stationsplein. De Zomerspeelplaats bood ook nu weer massa’s gratis plezier en ontpopte zich als een fijne ontmoetingsplaats voor jong en oud!

Op 4 oktober gaan de stadsmedewerkers op teambuilding. Stadhuis, Welzijnshuis, STAT en Koers zijn gesloten. De recyclageparken en de sportaccommodaties blijven open. 

  • Week van de mobiliteit

Autovrije Zondag geeft op zondag 22 september de stad terug aan de fietsers, wandelaars en spelende kinderen. Goed voor de luchtkwaliteit, voor onze gezondheid én voor de bewustmaking van ieders rol in het beperken van de CO2-uitstoot.

  • SBS De Brug

Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Koen Van den Heuvel geeft in totaal vijf miljoen euro aan 22 Proeftuinen Ontharding. Uit de 138 dossiers die werden ingediend worden ook twee Roeselaarse onthardingsprojecten gesubsidieerd en ondersteund via projectbegeleiding.

  • Feestnamiddag senioren

De Seniorenadviesraad organiseert jaarlijks enkele activiteiten, gericht naar alle senioren. Eén van die activiteiten is de Feestnamiddag voor senioren. Deze vindt plaats op dinsdag 8 oktober 2019, met optredens van ‘Twilight’ en ‘De Stardancers’.

Wil jij er ook bij zijn?