Nieuws: Gezin en familie

Nieuws: Gezin en familie

Alle nieuws

Maar liefst 535 inwoners lieten zich zondag in KOERS registreren als orgaandonor. Het aantal geregistreerde donoren in Roeselare werd hiermee met 50 % verhoogd.

In het kader van de Week van de Verbondenheid kan iedereen aanschuiven aan de langste tafel in RSL op Post. Bij een hapje en een drankje is er kans tot ontmoeting, een leuke babbel of kan je simpelweg genieten van leuke muziek en fijn gezelschap.

Tijdens de eerste aflevering van MAKE BELGIUM GREAT AGAIN gisterenavond 18 september om 20.35 uur op VTM werd een oproep gelanceerd aan de kijkers om zich positief te registreren als orgaandonor op zondag 23 september. Verschillende Vlaamse steden en gemeenten nemen deel aan...

Roeselare komt al sinds 2003 in het nieuws als het over luchtkwaliteit gaat. Vele acties in het verleden en het actieplan fijn stof uit 2011 hebben er voor gezorgd dat op de gekende meetpunten de luchtkwaliteit sterk is verbeterd.

Het captatieverbod uit alle onbevaarbare waterlopen in West-vlaanderen wordt opgeheven.

 Wat is toegestaan

 

Flyer: Digiepunten in de stad

Facebook, foto’s maken en bewerken, pc-bankieren, je reis boeken, belastingen

Het recyclagepark van Rumbeke (Koolzaadstraat 10) zal tijdelijk niet via de Koolzaadstraat toegankelijk zijn. Daar wordt immers een nieuw wegdek aangelegd en dit vanaf maandag 27 augustus. De duur van de werken wordt ingeschat op 14 dagen.