Nieuws: Ondernemers

Nieuws: Ondernemers

Alle nieuws

  • Logo Enchanté

Enchanté is een netwerk van hartelijke handelaars die kleine diensten aanbieden aan wie hier nood aan heeft. Enchanté droomt van een stad vol warme plekken waar iedereen welkom is en zich thuis voelt. Want een klein gebaar kan verschil maken.

  • Word het gezicht van 'Ik koop lokaal'

Mensen stimuleren om te winkelen bij lokale ondernemers, dat is de bedoeling van de campagne "Ik koop lokaal bij een winkelier van hier". Om lokale handelaars een gezicht te geven bij het grote publiek, lanceren we in 50 West-Vlaamse steden en gemeenten een grote communicatiecampagne.

  • Brugsesteenweg simulatiebeeld

Vanaf 7 oktober 2019 worden er nutswerken uitgevoerd in opdracht van de verschillende nutsmaatschappijen. Tijdens de nutswerken worden alle bovengrondse leidingen ondergronds gebracht en worden er kabels vernieuwd.

  • Chatbot Bertje

De stad Roeselare lanceert de eerste virtuele stadsmedewerker. Met deze chatbot – die de naam ‘Bertje’ kreeg – wil de stad de digitale dienstverlening verder verbeteren voor zijn inwoners, toekomstige inwoners en bezoekers.

  • be-alert

Het alarmeringssysteem BE-alert wordt donderdag 3 oktober over heel het land getest. 170 steden nemen deel waaronder ook Roeselare. Wie geregistreerd is, zal een test-SMS

krijgen. Ben je nog niet geregistreerd? Doe het dan snel via www.be-alert.be

  • OPROEP innovatieve projecten voor en door handelaars

Ben je handelaar?

Sla de handen in elkaar en creëer samen meer sfeer en beleving in de kern!

Werk samen met andere handelaars en dien een innovatief project in om jouw handelskern aantrekkelijker te maken!

x
Kan ik je helpen?