Nieuws: Verenigingen en clubs

Nieuws: Verenigingen en clubs

Alle nieuws

Een stad waarin niets anders dan schone energie gebruikt wordt: zon, wind, aardwarmte, biomassa, …   In theorie kan het, maar hoe zit het met de praktijk? Hoe pas je nieuwe energieoplossingen toe in bestaande gebouwen, systemen en de levens van mensen?

De hele namiddag zijn kinderen baas in de carnavalstent in Roeselare! Mr. Creezy komt carnavalstruken tonen en tussendoor kunnen jullie van allerlei leuke spelletjes genieten.

Organisatoren van een muziekevenement in Roeselare kunnen via het stedelijk reglement voor de subsidiëring van muziekevenementen financiële en technische ondersteuning krijgen. Voor de muziekevenementen die dit jaar plaatsvinden moet het aanvraagformulier voor 1 maart 2018 ingediend worden.

  • Irene Moors en Wilfried Devoldere in de Sint-Michielskerk te Roeselare

Het Nederlandse tv-programma Verborgen Verleden was voor één van haar reportages op bezoek in Roeselare.

De Stad Roeselare ondersteunt Globaal Kabaal, een begeleidingstraject vanuit de Jeugddienst Globelink en Ecolife vzw waarin jongeren worden gestimuleerd om na te denken over hoe de stad kan evolueren naar een duurzame stad.

De online inschrijvingen voor de Zapperactiviteiten tijdens de krokus- en paas- en zomervakantie starten op zaterdag 20 januari vanaf 9 u.

Heb je ook sportieve voornemens gemaakt voor 2018? Misschien wil je wel deelnemen aan één of meerdere wedstrijden van 'Roeselare Loopt'? Word dan snel lid van de nieuwe club 'Strava Runners 8800' op Strava!