Nieuws: Spelen en vakantiewerking

Nieuws: Spelen en vakantiewerking

Alle nieuws

Het project “Spelen Met De Stad” biedt kansen aan kinderen en jongeren om op een creatieve manier aan de slag te gaan. De input kan uit verschillende werkvormen bestaan en de realisaties kunnen zowel tijdelijk als permanent zijn.

Zapper is helemaal klaar om de aftrap van de zomer te geven! De hele zomer lang zal onze Zapper ervoor zorgen dat heel wat kinderen uit Roeselare zullen spelen, ravotten en zich kunnen uitleven. Maar Zapper kan dit niet alleen.

De stad moedigt het gebruik van de fiets als vervoersmiddel richting evenementen aan. Om de nood aan fietsenstallingen op te vangen, kocht de stad een mobiele fietsenstalling aan. Onze voorkeur ging naar dezelfde fietsenstalling als ingezet werd tijdens de honderddagenviering.

Stad Roeselare organiseert met een aantal partners jaarlijks het gratis evenement 21 juli * Nationale Feestdag*. Mensen samenbrengen is het doel. De plaats van dit muzikaal gebeuren is de Grote Markt in Roeselare. We mikken op 3000 bezoekers.

De online inschrijvingen voor de Zapperactiviteiten tijdens de zomervakantie starten op zaterdag 9 juni 2018 vanaf 9 u.

 

Dit unieke evenement flitst je terug naar de tijd van epische gevechten en de tijd van middeleeuwse legenden. Wil jij ooggetuige zijn van een gevecht tussen de Franken en de Noormannen? Wil je een Béhourd-tornooi (historisch Middeleeuws gevecht) bijwonen en de ridders groeten?

De Batjes komen er terug aan. Ook Zeppe & Zikki zijn terug van de partij. Kleur de Zeppe & Zikki tekening in en breng deze dan naar de Zeppe & Zikki stand tijdens de Batjes en ontvang alvast een leuk geschenkje.

We hebben onze privacyverklaring aangepast aan de nieuwe Europese richtlijnen (GDPR).