Stad Roeselare zoekt uitbaters voor pop-up belevingen tijdens zomer 2024

30 november 2023

Stad Roeselare is tijdens deze wintermaanden al volop aan de slag om er in 2024 opnieuw een onvergetelijke zomer van te maken. De toeristische programmatie zal voor het derde jaar op rij de focus leggen op culinaire beleving onder de noemer ‘Gebeten door Roeselare’. Binnen dat zomerprogramma is er opnieuw plaats voor twee pop-up horecagelegenheden.

Pop - up horecagelegenheden 

Een familiebar met recreatieve zone in het stadspark

De Stad is ook op zoek naar een concessie voor een zomerbar in het stadspark aan de Grote Bassin (stuk tussen Weststraat en Diksmuidsesteenweg). De concessie loopt van 1 juli tot en met 31 augustus.

 

Een gastrobar op het de Coninckplein

De culinaire eyecatcher van deze zomer! Deze gastrobar combineert een sociaal ongedwongen sfeer met de gastronomische kwaliteiten van een restaurant. De gastrobar onderschrijft het culinaire DNA van Roeselare en moet een publiek aantrekken dat wil genieten van de culinaire troeven van onze stad. Een concessie kan vanaf de start van de Batjes in juni 2024 tot en met 31 augustus en dat voor een periode van minimum vier opéénvolgende weken.

 

Indienen

Kandidaturen en voorstellen indienen uiterlijk op maandag 8 januari om 12 uur. via visit [at] roeselare.be of bezorgen ter attentie van de dienst Beleidsontwikkeling Mens, De Munt 26, 8800 Roeselare.

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?