Zet je buur in de bloemetjes op Dag van de Buren

27 Februari 2024

Dit jaar zijn we toe aan de vijftiende editie van Dag van de Buren. Zet jij 31 mei ook een stoel buiten om samen met de buren te genieten van een gezellige avond?

 Doe mee met Dag van de Buren  

Inschrijven kan tot 30 mei. Surf naar inschrijvingen.roeselare.be, klik op ‘aanvraag evenement’ en kies voor evenement ‘Dag van de Buren’.  Wie de straat wil afzetten of samenkomt op het openbaar domein, moet voor 26 april inschrijven. Materiaal kan je huren via evenementen.roeselare.be zolang de voorraad strekt.  

Maak een foto van je versierde stoel en win 
Versier samen met jouw buren een stoel, het symbool van Dag van de Buren, en geef deze een zichtbaar plekje in jouw straat. De deelnemers met de meest originele stoel maken kans op een leuke animatie tijdens Dag van de Buren of een geschenkpakket.  Neem een foto van jouw versierde stoel en mail je foto voor 26 april naar samenleven [at] roeselare.be met vermelding van jouw straat.  

Zet je buur in de bloemetjes  
Heb je een hartelijke buur die je graag in de bloemetjes wil zetten? Nomineer dan jouw hartelijke buur voor 26 april via buurten.roeselare.be  en laat ons weten waarom die persoon zo bijzonder is.   Uit alle hartverwarmende verhalen worden er enkele geselecteerd. Die mensen worden op Dag van de Buren extra in de bloemetjes gezet. 

 

  • mensen op grote stoel, symbool van Dag van de buren
Toon vergrote weergave in een popup (mensen op grote stoel, symbool van Dag van de buren)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?