Shoppingacties in centrum Roeselare

Wat? 

In Roeselare staan regelmatig leuke winkelevenementen op het programma. Kom het hele jaar door gezellig winkelen in Roeselare!

Valentijn Shopping 

Liefde is… je partner – of jezelf – verwennen met een dagje shoppen in Roeselare. Ontdek de unieke Valentijnsbeleving in het centrum en sluit de dag heerlijk af met een diner voor twee.

Pasen 

Tijdens de paasvakantie geniet je op zaterdag van animatie en muziek in de winkelstraten. Maak je lenteshopping compleet in Roeselare!

Hou van Mei

In de maand mei kan je shoppen en winnen. Met de coupon die je ontvangt in een winkel in het centrum van Roeselare maak je kans om Roeselare Kadobonnen te winnen. Op moederdag zetten we bovendien alle mama’s nog eens extra in de bloemetjes.

Batjes 

De zomer begint in Roeselare traditioneel met de Batjes! Het laatste weekend van juni kuier je hier in Roeselare rond op de grootste braderie van het land. Op vrijdag zijn de winkels extra lang open en verdelen we ook 3000 liter Rodenbach op de Grote Markt. Allen daarheen!

Zomersolden 

Tijdens de zomersolden zijn onze winkels ook op zondag geopend. Zo haal je het meeste uit je shoppingervaring.

Straatmuziekfestival 

Tijdens het straatmuziekfestival van Roeselare fleuren artiesten de winkelstraten op met liedjes uit verschillende genres.

Weekend van de Klant 

Tijdens het weekend van de klant zijn alle winkels ook op zondag geopend. Geniet van animatie en sfeer in de Roeselaarse winkelstraten. 

Week van de Belgische Mode 

Tijdens de Week van de Belgische Mode schenken we ons binnenlands talent extra aandacht.

Win Roeselare Kadobonnen en ontdek de animatie in de winkelstraten.

Week van de Smaak 

In Roeselare staan enkele niet te missen culinaire activiteiten op het menu tijdens de Week van de Smaak.

Kerst- & eindejaarsshopping 

In Roeselare genieten we zo lang mogelijk van de gezellige eindejaarsperiode. Van eind november tot begin januari wandel je tussen talrijke kerstversiering en geniet je van muziek en animatie in de winkelstraten. Op enkele zondagen wordt het shoppinggebied verkeersvrij gemaakt, voor ongestoord shopplezier!

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?