Kunstmarkt Paris- Montmartre

Wat? 

Elk eerste weekend van september verandert de Grote Markt in een stukje Parijs. Tientallen kunstenaars uit diverse regio’s zie je er aan het werk tijdens de kunstmarkt Paris MontmARTre. Passende animatie brengt de bezoeker helemaal in de Parijse sfeer.

Paris MontmARTre is een organisatie van Stad Roeselare en de werkgroep Kunst Kijken. In 2018 vindt het evenement plaats op zaterdag 1 en zondag 2 september, telkens van 10 tot 18 u.

Paris MontmARTre

Als waardering voor de inzet wordt aan de deelnemende kunstenaars op zaterdagavond om 19.30 u. een receptie in het stadhuis aangeboden.

Ben je kunstenaar en heb je zin om deel te nemen aan de kunstmarkt? Dat kan! Neem ook zeker een kijkje op de Facebook van Roeselare Paris MontmARTre.

Voorwaarden: 

De kunstenaars worden op zaterdag én zondag om 9 u. op de Grote Markt verwacht. Daar wordt een plaats aangewezen. We verwachten dat je actief aan het werk bent en dat je je verkleedt als (Parijse) kunstenaar.

Zich inschrijven, betekent dat de kunstenaar de volledige twee dagen aanwezig zal zijn.

De organisatie heeft het recht bepaalde goederen of zelfs stand te verwijderen, indien niet voldaan wordt aan de doelstelling (= het promoten van zelfgemaakte kunstwerken) van het evenement Paris MontmARTre.

Hoe? 

Interesse om als kunstenaar deel te nemen aan Paris MontmARTre? Mail je naam en je contactgegevens naar vrijetijd [at] roeselare.be, met in het onderwerp van je mail ‘kunstenaar Paris MontmARTre’. Er wordt spoedig contact met je opgenomen en je wordt geïnformeerd over de inschrijvingswijze. Opgelet: de vraag naar een standplaats op Paris MontmARTre is groot!

Prijs? 

Deelname is gratis. Er wordt enkel een waarborg gevraagd van € 30 voor het gebruik van schragentafels. Na een deelname van twee dagen en het terugbrengen van de schragentafels wordt deze € 30 op zondagavond contant terugbetaald. Bij afwezigheid op één of op beide dagen, wordt deze waarborg niet terugbetaald.