Villa Roslar - Huiskamerconcerten

Wat? 

In 2023 vinden de huiskamerconcerten plaats van vrijdag 3 t.e.m. zondag 5 maart. In juli en augustus gaat Villa Roslar elke woensdagavond de boer op bij gastvrije Roeselarenaars op de boerenbuiten. Het volledige programma van de huiskamerconcerten begin maart komt online in de week van 6 februari. Vanaf dan kan je als toeschouwer inschrijven. 

Villa Roslar is intussen een gevestigde waarde in Roeselare. Muzikanten krijgen via dit concept de kans om hun talent te tonen op unieke, gezellige locaties bij mensen thuis of in een gelijkaardig intiem decor.

Villa Roslar is intussen meer dan de huiskamerconcerten waarmee het allemaal begon. In coronatijden werkten we een aanbod bubbelconcerten uit in Roeselaarse tuinen en waren de Villa Roslar-artiesten tijdens de Week van de Belgische Muziek te horen op Radio Bingo. In de zomer gaan we al eens graag de boer op, met concerten bij Roeselarenaars op de boerenbuiten!

 

Deelnemen als muzikant

Wil je graag eens in een unieke, intieme setting jouw muziek brengen? Doe mee aan Villa Roslar!

De enige voorwaarden:

  • Je bent bevriend met een gastheer/vrouw die jou een podium wil bieden.
  • Of minstens 1 lid van je muziekgroep heeft een link met Roeselare (woont hier, is van hier afkomstig of werkt hier).
  • Je bent bereid om tegen een kleine vergoeding op te treden en beschikt bij voorkeur over een kunstenaarskaart, zodat je beroep kan doen op de kleine vergoedingsregeling voor kunstenaars.
     

Registreer je als muzikant hier om automatisch op de hoogte gebracht te worden van volgende edities van Villa Roslar.

Deelnemen als gastheer/vrouw

Wil je jouw thuis eens openstellen voor een concert? We plaatsen hier een oproep wanneer we locaties zoeken voor een nieuwe editie van Villa Roslar. Voor 2023 is die periode intussen afgelopen.

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?