Villa Roslar - Huiskamerconcerten

Wat? 

Villa Roslar is intussen een gevestigde waarde in Roeselare. Muzikanten krijgen via dit concept de kans om hun talent te tonen op unieke, gezellige locaties bij mensen thuis of in een gelijkaardig intiem decor.

Villa Roslar is intussen meer dan de huiskamerconcerten waarmee het allemaal begon in 2018. In coronatijden werkten we een aanbod bubbelconcerten uit in Roeselaarse tuinen. Sinds 2021 zijn de Villa Roslar-artiesten tijdens de jaarlijkse Week van de Belgische Muziek te horen op Radio Bingo, met Radio Villa Roslar. En Villa Roslar gaat de boer op tijdens de zomer, met concerten bij Roeselarenaars op de boerenbuiten!

Villa Roslar 2024

Radio Villa Roslar was te horen op Radio Bingo van maandag 22 t.e.m. zondag 28 januari, tijdens de Week van de Belgische Muziek.

De huiskamerconcerten vonden dit jaar reeds plaats, van vrijdag 1 t.e.m. zondag 3 maart. Het gevarieerde programma was goed voor maar liefst 38 huiskamerconcerten. Een weekend vol muziek dus in Roeselare en deelgemeenten!

Villa Roslar gaat de boer op in juli en augustus, op woensdagavond bij gastvrije Roeselarenaars op de boerenbuiten. Het programma hiervan komt in juni online.

Deelnemen als muzikant

Wil je graag eens in een unieke, intieme setting jouw muziek brengen? Doe mee aan Villa Roslar!

De enige voorwaarden:

  • Je bent bevriend met een gastheer/vrouw die jou een podium wil bieden.
  • Of minstens 1 lid van je muziekgroep heeft een link met Roeselare (woont hier, is van hier afkomstig of werkt hier).
  • Je bent bereid om tegen een kleine vergoeding op te treden.
     

Registreer je als muzikant hier om automatisch op de hoogte gebracht te worden van volgende edities van Villa Roslar.

Deelnemen als gastheer/vrouw

Wil je jouw thuis eens openstellen voor een concert? We plaatsen hier een oproep wanneer we locaties zoeken voor een nieuwe editie van Villa Roslar.

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?