RSL Op Post

Wat? 

RSL Op Post is een plek waar je elkaar kunt ontmoeten, waar je jouw talenten kunt ontwikkelen en delen en waar ruimte is voor sociaal-innovatieve projecten. Het is een plaats waar je ideeën kunt uitwisselen en uitwerken.
RSL Op Post staat open voor iedereen die anderen wil ontmoeten, voor zij die willen maken, delen of koken. Je kan er terecht met jouw talenten, vragen en voorstellen om er een idee te realiseren. Wil je een workshop organiseren of een initiatief ontwikkelen, dan krijg je daarvoor de kans in RSL Op Post.

Maak het mee

 • Wil je meewerken? 
  Ondernemingen, organisaties, burgers, … kunnen voor tijdelijke activiteiten terecht in het gebouw. We willen vooral mensen stimuleren om zelf initiatieven te nemen om samen iets te realiseren.
  Voorwaarde is dat de activiteiten bijdragen tot de doelstelling van het project: bevorderen van kwaliteit van leven van (kwetsbare) burgers, via ontmoeting en talentontwikkeling.
  Wil jij een plekje invullen?
  Laat jouw idee rond maken, voeding of ontmoeten weten via rsloppost [at] roeselare.be
   
 • Wil je op de hoogte blijven?
  Neem deel aan activiteiten: maak jouw creatie in het makerslab, ontmoet De Kom-Af,  …. 
  Meer info over de activiteiten vind je onder de kalender.
  En volg ons op facebook: RSL op POST – Makerslab
Regelgeving: 

Op 27 maart 2023 keurde de Raad voor Maatschappelijk Welzijn de missie en visie van RSL Op Post goed, net als het huishoudelijk reglement. (datum van bekendmaking 31/3/2023, register bekendmaking 5404)

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?