Je evenement opnemen in de UiT-databank

Wat? 

Als organisator is het van belang om je evenement of activiteit voldoende in de kijker te plaatsen. Dit kan digitaal via de UiT-databank. UiT-databank is het centrale verzamelpunt van info over het brede vrijetijdsaanbod in Vlaanderen en Brussel. Wat je invoert, verschijnt automatisch op de site www.uitinvlaanderen.be.

Maar voor de Roeselaarse activiteiten bieden we meer! De Roeselaarse activiteiten die worden ingegeven in de UiT-Databank worden vermeld op de website van de stad en kunnen na goedkeuring ook een plaatsje krijgen op die papieren versie die bij het stadsmagazine wordt gevoegd. Wil jij als vereniging, sportclub, organisatie, … ook graag jouw activiteiten opgenomen zien in die kalender? Vul dan tijdig de gegevens in via www.uitinvlaanderen.be.

In de papieren versie van de kalender vind je boven telkens de deadline terug waarop activiteiten moeten worden ingegeven in de UiT-databank om in de volgende editie van de papieren kalender te worden opgenomen. 

Hoe? 

Weet je niet meteen hoe je jouw evenement of activeit moet ingeven in de UiT-databank dan zou deze handleiding je alvast verder op weg moeten helpen. Heb je nog vragen hierover? Aarzel dan niet om het Vrijetijdspunt te contacteren. 

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?