Nieuws: Evenementen

Nieuws: Evenementen

Alle nieuws

Vanaf 1 augustus start Kunst in de Stad, het 2de luik van Kunst.en.route. Een vervolg op de eerste succesvolle editie in 2018.

Op maandag 27 juli jl. formuleerde de Nationale Veiligheidsraad een reeks aanvullende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Op basis van de evolutie van de epidemiologische situatie is een tweeledige strategie uitgewerkt, die een nationaal en lokaal besluitvormingssysteem vereist.

  • zone mondmaskerverplichting

In Roeselare worden de cijfers van het aantal besmettingen door het coronavirus nauwkeurig gemonitored door de Veiligheidscel van de Stad. Net zoals overal elders in het land, is er ook in onze stad een lichte stijging merkbaar. Daarom neemt de stad extra maatregelen.

  • Veilig shoppen in RSL

Geen verlofperiode voor het coronavirus. In het ganse land is er een heropflakkering van het aantal besmette personen waarneembaar. De cijfers van het aantal besmettingen in Roeselare worden reeds sinds vorige week nauwkeurig gemonitored door de veiligheidscel van de Stad.

  • Bord Mooimakers Krottegem

Op vijf locaties in Roeselare staan sinds kort borden met daarop enkele werken van cartoonist Filip Cardoen. De werken zijn een ode aan onze Roeselaarse Mooimakers, een blijk van appreciatie voor hun onvoorwaardelijke inzet in de strijd tegen zwerfvuil.

x
Kan ik je helpen?