Nieuws: Inwoners

Nieuws: Inwoners

Alle nieuws

Op dinsdag 25 april 2017 vindt een preventieactie rond fietsdiefstal plaats aan het station Roeselare.
Van 6 u. tot 19.30 u.  kun je je fiets laten graveren en krijg je tips om het risico te beperken.
 

Ter gelegenheid van de Dag van de Arbeid zijn alle stadsdiensten gesloten op maandag 1 mei. Een bezoekje aan de collectie in de Paterskerk kan wel: het Wielermuseum blijft open.

Organiseer je met je socio-culturele vereniging een leuke activiteit en wil je dat bekend maken? Dan zijn de UiTdatabank of Canva iets voor jou. UiTinMidwest, de cultuurtak van Projectvereniging BIE, nodigt je uit op twee gratis sessies waar je deze onlinetoepassingen leert gebruiken. 

Ben jij een enthousiasteling, die niet terugdeinst van sociaal contact? Dan zoeken we jou!
Schrijf je dan nu in als jobstudent om ons te helpen bij een ambitieuze nieuwe campagne.
  
Als jobstudent communicatie zal je worden ingezet voor een promocampagne: 

De gemeenten Roeselare, Hooglede, Ichtegem, Kortemark, Lichtervelde, Staden en Torhout hebben een gezamelijk initiatief genomen om het doorgaand zwaar vervoer uit hun dorpskernen te weren. Dat moet de dorpskernen ontlasten en de veiligheid, bijvoorbeeld rond scholen, verbeteren.

'De zomer van Roeselare’ is al jaren een vaste inspiratiebron voor tal van zomeragenda’s.

Initiatieven die het leven in een buurt aangenamer maken, kunnen in aanmerking komen voor zowel financiële als logistieke steun van de stad. Wie met zijn buurt een project plant, kan in april een aanvraag binnen het subsidiereglement Wijk in Actie indienen.

Vandaag, vrijdag 31 maart 2017, is het kruispunt Brugsesteenweg - Noordlaan volledig afgewerkt. Tegen de avondspits was het kruispunt open voor verkeer en werd de deadline dus perfect gehaald!