Nieuws: Inwoners

Nieuws: Inwoners

Alle nieuws

Op 4 oktober gaan de stadsmedewerkers op teambuilding. Stadhuis, Welzijnshuis, STAT en Koers zijn gesloten. De recyclageparken en de sportaccommodaties blijven open. 

  • Godelieve leeft

De komende jaren zet de stad in om de leefbaarheid in de Godelievewijk te verbeteren. Met de maatregelen die we vandaag aan de inwoners voorstellen, willen we een oplossing aanreiken voor hun bekommernissen.

  • Week van de mobiliteit

Autovrije Zondag geeft op zondag 22 september de stad terug aan de fietsers, wandelaars en spelende kinderen. Goed voor de luchtkwaliteit, voor onze gezondheid én voor de bewustmaking van ieders rol in het beperken van de CO2-uitstoot.

 De mededeling over het faillissement van voetbalclub KSV Roeselare sloeg zowel bij de supporters van de club, het stadsbestuur als bij de huidige bestuurders in als een bom.

  • SBS De Brug

Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Koen Van den Heuvel geeft in totaal vijf miljoen euro aan 22 Proeftuinen Ontharding. Uit de 138 dossiers die werden ingediend worden ook twee Roeselaarse onthardingsprojecten gesubsidieerd en ondersteund via projectbegeleiding.

  • Feestnamiddag senioren

De Seniorenadviesraad organiseert jaarlijks enkele activiteiten, gericht naar alle senioren. Eén van die activiteiten is de Feestnamiddag voor senioren. Deze vindt plaats op dinsdag 8 oktober 2019, met optredens van ‘Twilight’ en ‘De Stardancers’.

Wil jij er ook bij zijn? 

Woensdag 28 augustus starten werken in de Rumbeeksesteenweg. Het betreft vernieuwen van de waterleiding en overkoppelingen. Van de gelegenheid zal gebruik gemaakt worden om het fietspad in rode klinkers aan te leggen.