Nieuws: Vrije Tijd

Nieuws: Vrije Tijd

Alle nieuws

De HogeNood app toont je het dichtstbijzijnde toilet. HogeNood toont je de route naar het toilet en geeft voorzieningen en openingsuren weer.

Het overlegcomité heeft een reeks coronaregels op het vlak van sport, culturele evenementen en (hoger) onderwijs in lijn gebracht met alarmniveau 4.

Het gaat om volgende strengere coronaregels:

Om te vermijden dat ziekenhuizen in de problemen komen, scholen moeten sluiten, de economie stilvalt en al teveel mensen zouden vereenzamen door een algehele lockdown heeft het Overlegcomité een reeks maatregelen beslist:

Het stadsbestuur, bijgestaan door de Cultuur- en Erfgoedraad, reikt jaarlijks een Cultuurtrofee en Eretekens voor Cultuurverdienste uit om het culturele leven in Roeselare aan te moedigen.

Voor de brand in de firma Belcroom heeft burgemeester Kris Declercq van Stad Roeselare bijstand gevraagd aan de gouverneur Carl Decaluwé om mee de nodige maatregelen voor de waterverontreiniging te treffen.

  • reveil

Reveil Roeselare – Muziek en Dans

In Roeselare wordt Reveil ingevuld in de aula van de stedelijke begraafplaats in de Groenestraat.

Tussen 17 u. en 18 u. wordt er muziek en dans gebracht.

Genieten jouw culturele prestaties ook erkenning buiten de stadsgrenzen? Zet je met jouw kunstproject een stempel op het algemene kunst- en cultuurlandschap? Dan ben jij misschien de geschikte kandidaat om Cultureel Ambassadeur voor Roeselare te worden.

  • Plant je speelvlag

Op zaterdag 3 oktober lanceren we de wedstrijd ‘Plant je speelvlag’  Kinderen en jongeren kunnen in RSL hun speelvlag planten op een plekje waar ze graag komen en spelen. Ze maken er een beeld of filmpje van, sturen die door en kunnen een speelse prijs winnen.

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?