Nieuws: Vrije Tijd

Nieuws: Vrije Tijd

Alle nieuws

  • partners in samenwerking voor voetbalfaciliteiten schiervelde

De overeenkomst tussen Stad Roeselare, SK Roeselare-Daisel en Club Brugge die aan de gemeenteraad van mei voorgelegd wordt, focust op 3 sporen: 

Omdat we straks met zijn allen opnieuw hopen op een bruisend uitgangs- en verenigingsleven wil de stad Roeselare een veilige aanzet geven.

  • Kinderen spelen op straat

De mooiste herinneringen en strafste verhalen van kinderen en jongeren zijn vaak gelinkt aan het ravotten in de tuin, op straat, op het speelpleintje of in het groen.

  • meisje met mandje paaseieren

De kinderen hebben al een weekje extra paaspauze achter de rug, maar nu is de paasvakantie ook echt gestart. Opnieuw niet helemaal zoals we gewoon zijn, zo zitten reizen naar het buitenland er nog altijd niet in en moeten we ons nog steeds houden aan strenge coronamaatregelen. Maar geen nood!

Sinds gisteren stellen technici van Telenet en externe aannemers alles in het werk om de situatie in Roeselare te stabiliseren. Daar stortte in de nacht van 31 maart op 1 april in een technisch gebouw van Telenet, een van de buitenmuren en een deel van het dak in.

Noodopvang voor lagere schoolkinderen (week 29/03 - 02/04)

KIDZ realiseert samen met Stad Roeselare noodopvang voor de week van 29 maart tot 2 april, van dinsdag tot en met vrijdag.

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?