Nieuws: Vrije Tijd

Nieuws: Vrije Tijd

Alle nieuws

Kinderen hebben geen excuus om binnen te blijven op woensdag 18 april, want dan staat de Buitenspeeldag gepland. Het wordt een knaller van een elfde editie. De eerste woensdag na de paasvakantie wordt voor de kinderen opnieuw hét hoogtepunt van het jaar om buiten te ravotten.

Een stad waarin niets anders dan schone energie gebruikt wordt: zon, wind, aardwarmte, biomassa, …   In theorie kan het, maar hoe zit het met de praktijk? Hoe pas je nieuwe energieoplossingen toe in bestaande gebouwen, systemen en de levens van mensen?

De hele namiddag zijn kinderen baas in de carnavalstent in Roeselare! Mr. Creezy komt carnavalstruken tonen en tussendoor kunnen jullie van allerlei leuke spelletjes genieten.

Organisatoren van een muziekevenement in Roeselare kunnen via het stedelijk reglement voor de subsidiëring van muziekevenementen financiële en technische ondersteuning krijgen. Voor de muziekevenementen die dit jaar plaatsvinden moet het aanvraagformulier voor 1 maart 2018 ingediend worden.

  • Irene Moors en Wilfried Devoldere in de Sint-Michielskerk te Roeselare

Het Nederlandse tv-programma Verborgen Verleden was voor één van haar reportages op bezoek in Roeselare.

De online inschrijvingen voor de Zapperactiviteiten tijdens de krokus- en paas- en zomervakantie starten op zaterdag 20 januari vanaf 9 u.