Herfstvaccinatie gestart

13 september 2022

Voor het vaccinatiecentrum Midden-West-Vlaanderen worden voor de komende 7 weken zo’n 90 000 uitnodigingen uitgestuurd. Momenteel zijn de kwetsbare mensen en mensen die in de zorgsector werken aan de beurt. Daarna volgen de uitnodigingen volgens dalende leeftijd. Sowieso krijgt iedere volwassene de kans om zich vóór 31 oktober 2022 te laten vaccineren. 

De vier vaccinatielijnen zijn alle vier operationeel. De equipe medewerkers/vrijwilligers die zich de afgelopen maanden ingezet hadden, staan nu opnieuw paraat. Ze zijn er vandaag met veel goesting en enthousiasme ingevlogen. Door hun ervaring kan ook deze vaccinatieperiode vlot verlopen. 

Callcenter ontlasten 
De medewerkers van het callcenter hadden het de eerste dag heel druk en roepen op om zo veel mogelijk digitaal je afspraak te bevestigen of te wijzigen. Wens je telefonisch contact op te nemen, dan vragen ze om wat geduld te hebben als je niet direct verbinding krijgt en later terug te bellen.  

Q-VAX opnieuw beschikbaar 
Wil je graag op de reservelijst opgenomen worden? Dan kan je je daarvoor aanmelden via www.qvax.be. Je wordt dan opgebeld als er een plaatsje vrijkomt. 

  • duim opsteken na vaccinatie
Toon vergrote weergave in een popup (duim opsteken na vaccinatie)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?